placená inzerce
Déte nám vědět...

Rekordman překonal sám sebe. Gdêž to tak pude dál, bôdó mosêt zvéšêt rozsah alkohol testeru!

placená inzerce
slivovice

Duben 1, 2020 9:59 / Furtovnik

Od olomóckéch měšťáku – Překonávat sám sebe je ctižádosť každyho sportovca. Né fšeckém je ale dany, abê trhal rekord přê každym startô, jak Usian Bolt, naopak né každé rekord odolává tak dlóho, jak osmistovka Jarmilê Kratochvilové z rokô 1983 až dodneška.

Rekordman, keré bêl zatim premiantem mezê letošnima zjištěnéma hodnotam alkoholô, nenechal nic náhodě. To eště ale netôšêla hldika olomóckéch měšťáku, keři našlê minôlé tédeň chlápka, jak se povalôje na lavečce ô hlavákô. Podle mlôvčiho Petra Čunderleho s nim bêla těžká řeč, protože bêl ožralé, jak carské dustojnik.

Nezbêlo, než k dotyčnymô přêvolat rychló. Na mistě dochtor ôznal, že dvaaštêrêcetileté ‚pacóch‘ záchêtkô zmákne, tož ho tam hneď odlifrovalê. Gdêž mô ve zdravotnickym zařizeni dalê déchnót, ôkázalo to 4,5 promila. Gratulaca k ôstaveni novyho letošniho rekordô je zaslóžená, zvlášť, gdêž rekordman tym překonal osobni maximum z unora v hodnotě 3,79, kery ho ôž tenkrát vêneslo na špicô pelotóna.

Pokaváď bôde dál prokazovat tak znatelné vykonostni rust, mámše vážny obavê, že časem mô bôde každé alkohol tester malé!

Fotka je jenom ilustračni.

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy