placená inzerce
Déte nám vědět...

Šoféři hřešijó na to, že polêcajti maji fčêlka jinši starosti a začalê blbnót. Čitéte s kontrólama!

placená inzerce
kontrola

Duben 3, 2020 10:03 / Furtovnik

Od krajskéch polêcajtu – To je pak těžky! Fšeckém je jasny, že aktuálně je potřeba né jenom polêcajtu, ale aji jinšich složek integrovanyho záchrannyho systémô, jinde, než na řešeni běžnéch věci.

Jenomže misto, abê nekeři lêdi sami fungovalê aji bez teho, abê jim věčně negdo mosêl stát za prdeló, só, jak ôrvani z řetazô. Jak piše polêcejni komisař Libor Hejtmanu, kvulêvá temô zaznamenané nekázni nekeréch šoféru, je potřeba si na ně posvitit.

Né jenom fčêlka, ale aji dalši dně se bôde hlavně měřêt, ale pochopitelně je potřeba, abê se šoféři narychtovalê aji na dalši, jináč běžny, kontrólni procedurê. Holt – asi se nedá nic dělat, gdêž si za volantem nekeři mêslijó, že na ně néni bič!

V této náročné době ohrožení z koronavirové infekce, jsme zaznamenali nekázeň řidičů motorových vozidel. Z tohoto důvodu se dopravní policisté v Olomouckém kraji zaměřili zejména na kontrolu dodržování stanovené rychlosti jízdy.

Apelujeme na řidiče, aby neporušovali dopravní předpisy. Policisté se v nadcházejících dnech zaměří nejen na kontrolu dodržování stanovené rychlosti, ale také na dodržování ostatních obecně platných ustanovení zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů.

 

 

Facebook0
  • kontrola

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy