placená inzerce
Déte nám vědět...

Devět hasičskéch jednotek hasêlo oheň stodolê a zemědělskéch stroju ve Vilémově. Škoda za pul mega!

placená inzerce
vilémov1

Duben 4, 2020 13:46 / Furtovnik

Od hasiču – Oheň se neptá, ešlê je noc nebo deň, pohoda nebo nózové stav. To dokázal tento žêvel aji v sobotô nad ránem ve Vilémově. Jeho řáděni likvidovalê hasiči necely 2 hodinê.

Na operačni středisko bêl oheň nahlášené ve 3.33 hod. Z puvodni informace, že se jedná o požár pergólê, se ale nakonec vêklôbalo neco vic, než s čém hasiči čitalê. Na mistě totiž zjistilê, že hoři přistřešek ze stánim pro zemědělsky stroje a oheň ôž přehópl aji na vedléši stodolô.

Problém bêl v tym, že objekt stál v prostředkô dědinê, a tož se mosêlo aji hledět, abê to nedodneslê takê okolni barákê. Na misto bêlê teda povolany eště dalši jendotkê a proti ohňô se vêrazêlo pěti pródama. Po štvrté hodinê dostalê hasiči plameně pod kontrólô, pak přêšla na řadô termokamera a dohašováni. Fajront muhl velitel zásahô ohlásêt před pul šestó.

Nikemô se nic nestalo, škoda je odhadnôtá na pul miljónô. Do akce bêlê povolani profici z Litovle a Konice, zásahovy jednotkê dobráku se sjelê ze Senice na Hané, Náměšťa na Hané, Vilémova, Cholênê, Hvozdô, Slavětina a Bózova.

Fotkê a video mámê od hasiču.

 

Facebook0
  • vilémov1
  • vilémov2
  • vilémov3
  • vilémov4

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy