placená inzerce
Déte nám vědět...

Ve fšeckym špatnym se dá hledat kósek dobryho. A našlo se aji v šêti róšek. Sótěžêlo se o tô néoriginálňéši!

placená inzerce
r3

Duben 6, 2020 11:28 / Furtovnik

Z krajskyho óřadô – Omezené pohêb v nózovym stavô nôtně vede k potřebě se nečim zabavit. Negdo dělá pokusê v pečeni chleba, negdo se vrhne na jarni grôntováni. Hodně časô ale takê zabralo domáci šêti róšek.

V prvnich dňách sedlê k šêcim strojum né jenom zkôšeny švadlenkê (v ženskym ê môžskym rodě), svoje znalosti z pracovniho vêôčováni ve školê oprášêlê aji ti, co si s jehló a niťó zrovna moc netykaji. S róškama néruzňéšich střêhu a dyzajnu se ledasgdo pochlôbil takê na fejzbukô, kreativita bêla viditelná, aji gdêž se vêšlo třeba jenom do kvelbô pro pár rohléku. Gdêž ôž to mosi bêt, tož proč si to aspoň nejak nevêlepšêt?

Pravda, nejaky radê znalcu společenské etiketê o tym, jak bê měl bêt tento módni doplněk sladěné s autfitem só troškô mimo misô. Ale gdêž ôž si lêdi dalê tô prácô, tož se před časem Olomócké kraj rozhodl vêhlášêt sótěž o népěkňéši róškô. Ta ôž bêla ôzavřená a ze skoro stovkê nafocenéch exemplářu komis vêbrala desitkô nélepšich, kery bôdó odměněny kabeló plnó regionálnich produktu. A tož to se hodi!

Jak de takovy róškê vêtunit se mužete mrknót TOŤ.

Facebook0
  • r3

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy