placená inzerce
Déte nám vědět...

BÔCHTÊ A BENZIN: Čulibrk si nédřiv natankoval plnó a pak si zajel pro neco dobryho. Fšecko bezplatně!

placená inzerce
kanystr

Duben 8, 2020 11:22 / Furtovnik

Od olomóckéch polêcajtu – Dolihá to na každyho, to se nedá nic dělat! Patrně ve stavô nóze jednal aji třêcetileté chlápek z Uničova. Potřeboval natankovat plnó a takê neco zehnat na zôb!

Těžko řict, ešlê neměl ten člověk róškô, že vêrazêl na nákôpê v nocê, abê nikeho nepotkal. Polêcejni mlôvči Libor Hejtmanu ani nezmiňôje, ešlê měl dotyčné ô sebe ê lésteček s tym, co doma chêbi. Ale ve vysledkô asi nakópil dobře. Gdêbê si ovšem nezdřiml.

Jak to ale fšecko bêlo? Tento vykuk ve středô po štvrté ráno propchl v Libošê nádrž zaparkované Fábkê a vêcôcl z ni 30 litru benálô. Ten pa přecódil do nádrže ve svym autě. Ale že bêl před tém asi na sôchô a věděl, že se tam eště nejaká ta krapka vleze, popojel k hasičárni, gde pro změnô napichl odstavenó Felckô. A hneď bêlo dalšich 15 litru v nádržê.

Tož gdêž ôž měl natankovanó plnó, popojel do Pňovic. Aji tam si věděl radê, ê gdêž mělê v kvelbô eště zavřeny. Vêpáčêl mřiž na rampě a do auta si naložêl 3 bedynkê s pečivem, bratrô za tisicovkô.

Jenomže štemberská pátračka zná svoje pappenheimsky. S přehledem odhalêla rôkopis teho konópka a jela najisto. Trvalo to jenom pár desitek minôt, než našlê hledany auto zaparkovany negde ô Liboše. A v něm ochrapô, kéré si s pocitem z dobře vêkonané práce dopřával zaslóženyho odpočênkô mezê koblêhama, vdolečkama, rohlékama a dalšim sortimentem.

Ešlê si muhl vzit s sebó lôp na přêlepšenó do lochô, gde ho rovnó odvezlê, to se v polêcejni zprávě nepiše. Co se ale vi, tak že v poslednich třech letech bêl ôž za sténé prohřešek trestané Okresnim sódem v Prostijově. A vzhledem k nózovymô stavô nad nim visi fčêlka aji věči pálka. Muže ho to vêjit na 2 – 8 let natvrdo!

Fotka je jenom ilustračni.

 

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy