placená inzerce
Déte nám vědět...

Od pondělka nepojedó třê tédně vlakê z Prostijova do Olmika přes Senicô na Hané. Tož s tym čitéte!

placená inzerce
vlak-RegioNova-Kostelec-624x412

Říjen 28, 2021 9:25 / Furtovnik

Od nás – Co naplat! Ê glajzám je potřeba z časô na čas trochô té péče. Jenomže zatimco vás na sêlnicê pošló po objižďce, tam, gde nemuže vlak, se mosi přesedlat na autobusê. Jak bôde vêhližet doprava na Hodolance od 1. listopadô?

Gdo bê nevěděl – Hodolanka je štreka z Kostelca na Hané do Olomóca přes Senicô na Hané. Od pondělka tam začnó sóběžně dvě nepřetržity vylukê, kery skončijó 20. listopadô. Jedna je z Drahanovic do Senice na Hané a drôhá ze Senice n/H do Olmika na Novó Ôlêcô. Přê té se bôde kôtat takê na tramvajovym křiženi ô nádraži Olomóc město. A tož je možny, že to zkomplikôje takê provoz ve městě ve směrô od krematória.

Kvulêvá temô fšeckymô bôdó misto vlaku jezdit autobusê. A to v celéch usekách jak z Prostijova hl.n. do Senice n/H, tak aji z Olomóca hl.n. do Senice n/H. Vlaková doprava ve směrô od Červenkê zvostane nedotčená.

Náhradni dopravě só takê ôzpusobeny vylukovy jizdni řádê. Jak to bôde jezdit na prostijovské straně se mrknite TOŤ, jak to bôde vêpadat z drôhé stranê je k viděni TOŤ. Dávéte takê bacha, nekery zastávkê autobusu só inde, než bêste vêhliželê vlak. Tož ať nečekáte blbě a mezê tém vám bus frnkne!

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy