placená inzerce
Déte nám vědět...

Nebôďte zhniloni. V sobotô mužete vêrazêt na Konicky štrapáce nebo Na kole okolo Konice!

placená inzerce
štraoáce1

Červen 23, 2023 6:55 / Furtovnik

Od nás – Máte možnosť volbê. Buď hópnót do sedla svyho bicyglô nebô nazôt nejaky křuskê a vêrazêt pěšo. Každopádně pokaváď néste uplni zhniloni, nemělê bêste sobotni Konicky štrapáce a Na kole okolo Konice vênechat.

Zatimco Konickém štrapácim tahne ôž pomalô na padesát, Na kole okolo Konice se pojede popětadvacáty. Takovy maly pulkôlatinê. To néni ale zas tak podstatny. Pokaváď vám néni turistika uplně cêzi, na ročnikê nehledite .

Aji letos só narychtovany trasê jak pro zdatny vêtrvalce, tak aji pro tê, co temô pohêbô moc nedaji, připadně nemji tolik časô, ale ani tak nechcó zvostat sedět doma na prdelê. Gde je vula, tam je cesta. Cestê, trasê, só nachêstany, zbévá ôž jenom pobrat trochô té vule.

Gdo ôž trochô neco kolem tehoto podnikô pamatôje, dobře vi, že se během let startovalo z ruznéch mist v Konicê – od nádraži, od staré poštê, od bytovek. Posledni ročnikê maji zázemi ô hospodê na hřišťô (Litovel klasik restaurant). A tož pokaváď ste pár polednich ročniku vênechalê, dávéte bacha, abêste nezakufrovalê eště před začátkem. Fšecko ostatni potřebny se dočtete na plagátô pod článkem.

štraoáce1

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy