placená inzerce
Déte nám vědět...

Cipisci ôž mělê trochô Vánoce. A takê vêhližijó svoje štvrťstoleti!

placená inzerce
IMG_20231207_114107808_BURST000_COVER_COMP

Prosinec 11, 2023 12:35 / Furtovnik

Od nás, s reportem Markétê Skládalové – Nedá se nic dělat. Na Štědré deň má Ježišek pořádnó šichtô, a tož néni divô, že si chce ôdělat takê trochô náskok. V Mateřskym centrô (MC) Cipisek mělê Andělské tédeň. 

Piše nám Markéta Skládalova z prostijovskyho MC Cipisek, to spláchlê jednó vodó načêsto. Mělê svuj tradični Andělské tédeň, gde ale muhlê aji čertici, a krom teho ôž bêl vêšňořené aji vánočni stromek. Tož to mělo tôplovanó atmoškô.

Přišti rok bôde pro Cipiskê véročni. Je to trochô protimlôv, gdêž se řekne, že mateřsky centrum bôde slavit svoje štvrťstoleti, ale je to tak. Zároveň ale takê v MC řikajó, že je furt se co ôčêt. Vic ale o tym piše Markéra skládalova, kerá do poštê přêdala aji nejaky obrázkê.

Andílci a čertíci připravili Cipískovi Vánoce

Konec roku v Mateřském centru Cipísek už tradičně patří andílkům a čertíkům a samozřejmě vánočnímu programu. A po vánočních prázdninách pak prostějovský Cipísek čeká významný rok. V únoru 2024 totiž oslaví už 25 let své činnosti.
„My jsme rády, že Cipísek v Prostějově tak dlouho funguje a že je u nás pořád plno. Setkávání rodičů s dětmi má totiž stále smysl pro všechny. A my se snažíme za těch pětadvacet let nejen držet toho, co se osvědčilo, ale nabízet mnoho nového, to co je potřeba. A stále se učíme. :)“
Už tradičním se v Cipísku stal v prosinci andělský týden, kam je čertíkům vstup povolen. 
„Rodiče s dětmi se všech programů s Cipískem účastní aktivně a nejinak tomu je i o vánočních týdnech. Takže jsme společně ozdobili vánoční stromeček vlastnoručně vytvořenými ozdobami, plnili jsme spoustu andělským a čertovských úkolů, zazpívali jsme si a samozřejmě posdíleli nejen radosti, ale i starosti, které rodičovství přináší. Mateřské centum je totiž jedinečný prostor nejen pro rozvoj dětí, ale i dospělých. Je to bezpečné místo, kde rodiče mohou najít i podporu, přátelství a mohou zjistit, že v tom nejsou sami.“
Od ledna se rozběhne nový cyklus programů pro rodiče s dětmi od tří měsíců do tří let, bude pokračovat dramaticko-výtvarný kroužek pro předškoláky Hrátky s pohádkou a také pravidelné besedy pro rodiče. Lednovým rodičovským tématem budou rodinné vzorce a důvody dětského „zlobení.“ Besedy pro rodiče jsou určeny veřejnosti, nejen pravidelným návštěvníkům. MC Cipísek nabízí také podle potřeby individuální rodičovské konzultace, poradenství pro práci a rodinu ( pracovně právní vztahy) i mateřskou skupinu s laktační poradkyní podle aktuálního rozpisu.
Vzhledem k tomu, že děti od začátku školního roku povyrostly, od ledna se uvolnila opět místa v pondělní skupině Mimiklubu pro rodiče s dětmi od 3 do 9 měsíců.V ostatních skupinách se uvolňují místa jednotlivě a informace najdou zájemci na kontaktních adresách MC. Ve všech programech nás čekají pohybové, hudební i výtvarné aktivity i rodičovská témata.
Přejeme všem dětem i dospělým krásný adventní čas a mnoho splněných vánočních přání. 
Zájemci o programy se mohou informovat e-mailem: mcprostejov@centrum.cz, na www.mcprostejov.cz i na www.facebook.com/cipisekprostejov 

cipisek vanoce 231 cipisek vanoce 233 IMG_20231207_114546072_HDR IMG_20231207_114107808_BURST000_COVER_COMP cipisek vanoce 232

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy