placená inzerce
Déte nám vědět...

Mezê kameňama přijemê Vaškovi pevny nervê. PŘEDSTAVÔJEM PŘEDPRÁZDNINOVÉ ŠLÁGR KAKTUSIS!

placená inzerce
kameny

Červen 29, 2024 13:30 / Furtovnik

Od nás -  Tož na světě je nové flák Vaška Ružêčkovyho, keré se tentokrát vtělêl do kapelê Kaktusis. Ten název néni zas uplně nové, má ôž za sebó bratrô dvacetiletó histórijô, fčêlka ale dostává žêvó podobô.

Nová hitovka se menôje Mezi kameny. Jenom zpěvák Vašek Ružêčku, keré si napsal přêrozeně aji hudbô, a textař Miloš Havelku vijó, keryho z nich je to žêvotni přiběh :-) . Ale asi se nebôdete divit, gdêž bê bêlo fšecko uplně ináč…!

Prostředi psychiatrické léčebnê, v kerym se Vašek ve videô vêrovnává ze svym trápenim, muže bêt trochô záhadó. Puvodně to bêla sótěžni otázka na Facebookô k novymô klipô. Ale vzhledem k temô, že ôž bêla správně zodpovězená, mužeme prozradit, gde obrázkê ke klipô točêlê. Só to svym zpusobem takê archivni záběrê. Točêlo se totiž v ruinách vojtěchovské dětské ozdravovnê.

Ale abêhmê se vrátilê k uvodni zmince o kapelê Kaktusis. Pod tymto názvem Vašek nahrával svoje dřivjéši CéDéčka, gdê šlo ale dêcky o studiovó zaležêtosť. Teď se chopilê svyho řemesla staři mozêkantšti bardi Pavel Křêvánku (basa) a Mira Sklenářu (kytara), kery do klasické rockové trojkê doplnil bôbenik Vašek Ružêčku ml. Tož snaď je tak s kóskama, kery Vašek Ružêčku pruběžně přêdává na svym kanále VenDa Studio S, potkámê ê nažêvo.

Facebook0

Komentáře

FURTOVNIK.CZ Kontaktní adresa, E-mail: furtovnik@gmail.com, Telefon: 604 688 134, 737 323 697, inzerce a logotypy